29 ноември, 2023

Вълкът, който беше омагьосана принцеса





В сенчестата зимна нощ, под прекрасна лунна светлина, подъл вълк следеше джуджетата и дядо Коледа.  Неговата цел беше да наруши празничното настроение, открадвайки всички подаръци и замествайки ги с тъмни изненади.Това обаче не беше обикновен вълк - той беше омагьосаната принцеса, затворена в зверска форма.

Мис Марпъл, която имаше разширено знание за магии, усети, че зад този вълк се крие нещо повече. С помощта на старинна книга с магически ритуали и с дълбоко вярване в силата на любовта, тя откри, че една красива принцеса e била отвлечена от зловещ властелин и е била принудена да следи дядо Коледа отдалече.

Мис Марпъл, със своето добро сърце и проницателен взор, откри пътя към освобождението на принцесата. С магическо заклинание и прегръдка, вълкът се превърна обратно в прекрасната принцеса, готова да върне светлината и топлотата на Коледа в домовете на всички.

Вълкът, под влияние на размислите на мис Марпъл, преживя коледна промяна, превръщайки се в добра принцеса, носител на празничната радост. за Коледа.

P.S.Криминалните разкази от сборника OpenAI crime Christmas са колаборация с ИИ и Мира Петърчева. Авторското право им принадлежи и не могат да бъдат публикувани и препубликувани без изричното им съгласие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар