16 ноември, 2023

Отвлеченият влак преди Коледа


В една студена зимна нощ - 23 декември, влакът към Боровец пробягваше през заснежения пейзаж, когато се случи нещо тревожно! Петима престъпници нахлуха, с намерението да нарушат спокойствието на пътниците. Зимният въздух се напълни с напрежение, защото искаха да отклонят влака.

Сред тъмнината на вагоните се промъкваше лъч от единственото от една свещ на малка дървена масичка. И в мига, когато безпокойството нарастна, сякаш от нищото изникна самата Снежанка. Облечена в бяло, със златни коси и сияеща от благородство, тя стоеше в локомотива като ангел на спасение.

Снежанка усети сърцата на пътниците, които мечтаеха за спокойна коледна ваканция в Боровец. С грация и силна воля тя се изправи срещу престъпниците. Снежанка използва своето очарование и умения, за да промени напрегнатата обстановка и да възстанови мира във влака.

Така, с помощта Снежанка, пътниците продължиха своето пътуване, достигайки Боровец във вълшебна атмосфера. Празничната радост беше възстановена, благодарение на неочакваната поява на тази изключителна героиня, която беше маскираната полицайка Ленчето от 5 РПУ София. Със смелия си подход и интелигентния начин на решаване на проблеми, Ленчето успя да защити пътниците и да възстанови реда във влака. Съчетавайки красивата си маска със служебния си униформен вид, тя впечатли всички, присъствали в този невероятен коледен момент.
Ленчето получи награда от шефа на РПУ-то - 3 дена СПА процедури в Хисаря. Достоен подарък за достойна полицайка.

P.S.Криминалните разкази от сборника OpenAI crime Christmas са колаборация с ИИ и Мира Петърчева. Авторското право им принадлежи и не могат да бъдат публикувани и препубликувани без изричното им съгласие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар