26 ноември, 2023

Патките-вампири и дядо Коледа



В края на декември, дебелите снежни покриви скриха отгоре всичко, като изолирани тайни в своя бял лед. Дядо Коледа, облечен в червено и шапка, се приготвяше за една специална нощ. Всичко беше тихо, докато три бели патки плавно кървяха в мрака - те се трансформираха във вампири.


Невидими вампири, пред очите на хората, патките носеха на своите пера атмосферата на страх и мрак. те внезапно усетиха джинджифиловия мирис на коледните сладки, който дядо Коледа създаваше в своята работилница. Имаше странност в този аромат, който привличаше техните вампирски сетива.

Огнените им очи светеха, докато се приближаваха към къщата на дядо Коледа. Сякаш тъмната вълна от тяхната присъствена магия поглъщаше радостта на коледната вечер. Сърцето на дядо Коледа замръзна, когато той усети някакъв страшен и опасен ток от енергия.

Патките-вампири се приближаваха, размахвайки своите крила сред снега, като прикрити бели ангели с обратен знак. И тогава, в един момент от тъмнина, те обградиха дядо Коледа със своите пера, изпълнени с кървава жажда.

Нощта се превърна в сцена на бой между светлина и тъмнина, коледна радост и вампирско коварство. Но дядо Коледа вдигна вълшебната си пръчка, която спря нападението на патките-вампири в този коледен двубой.

Така дядо Коледа победи тъмните вампирски патки с помощта на светлината на коледната магия. Те се стопиха като черен дим в снежната нощ, оставяйки само следите от борбата, а дядо Коледа продължи своето пътешествие към топлите домове, за да донесе радост и щастие в света.

P.S.Криминалните разкази от сборника OpenAI crime Christmas са колаборация с ИИ и Мира Петърчева. Авторското право им принадлежи и не могат да бъдат публикувани и препубликувани без изричното им съгласие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар