13 ноември, 2023

Директорката, която краде самоличност

 


В сърцето на Париж, в блестящата Френска гимназия, се стовари мъглява тайна, която дори Коледните светлини не можеха да осветят. Директорката на гимназията, госпожа Изабел Ренар, беше замесена в мистериозен план за кражба на самоличност на един от нейните ученици преди коледните празници.

Всичко започна, когато в едно студено декемврийско утро, госпожа Ренар се срещна с тайния хакер, който й предостави възможността да стане известна и прочута. За да постигне това, тя трябваше да открадне виртуалната самоличност на талантливия ученик, Жан-Люк Дювал.

С виртуалния костюм на Жан-Люк, госпожа Ренар започна да плете мрежа на измами и преследвания. С умелостта на опитен шахматист, тя се впусна в света на фалшиви срещи, онлайн изяви и дори си създаде ВИП профил в социална мрежа Тик-Ток.

Коледните празници се оказаха идеален момент за реализацията на нейния амбициозен план. С идентичността на Жан-Люк в ръцете си, госпожа Ренар постигна невероятна популярност и спечели доста пари, но тайните не останаха скрити за дълго.

Докато светът се забавляваше на Коледа, в гимназията вълнението бе заменено с изненада. Учениците и учители бяха в шок от откритието, че техният ученик беше жертва на кражба на самоличност, а директорката имаше ролята на виртуалния манипулатор.

Следващите дни разкриха истината и в света на учениците и учителите от Френската гимназия се възстанови нормалността. Директорката Ренар беше изправена съда за последствията на своите действия, а ученикът Жан-Люк Дювал се завърна към своята истинска самоличност, оставайки с уроците си и радвайки се на хепи енда на неочаквания приключенски епизод около Коледа.


P.S.Криминалните разкази от сборника OpenAI crime Christmas са колаборация с ИИ и Мира Петърчева. Авторското право им принадлежи и не могат да бъдат публикувани и препубликувани без изричното им съгласие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар