07 декември, 2023

Коледният обир на Големия Злодей

 


В дълбините на своята сграда, в обградената от мрак стая, Големият Злодей се срещна със своя верен съдружник, Сенкистия.

Големият Злодей: "Сенкистия, време е за дългоочаквания Голям коледен обир в Египет. Защото този свят се пропива с весели сърца, със светлината на усмивките, с обичта, която скача във въздуха. Трябва да им покажем, че под този блясък се крие истинска, тъмна реалност."

Сенкистия: "Господарю, но те ще бъдат шокирани. Коледата е време за радост и обич, а не за страх и безпокойство."

Големият Злодей: "Точно това ще ги направи уязвими. Ще откраднем този еднократен момент на блаженство и ще го вкараме в нашия свят от тъмнина. Тяхната тъжна вечер ще бъде моето триумфално шествие."

Сенкистия: "И какво ще стане след това, господарю?"

Големият Злодей: "След това, Сенкистия, ще властваме над тях със силата на страха. Ще видят, че никой ъгъл от този свят не е защитен от моите мракове. Коледата им ще се превърне в трагедия, а аз ще се смея в лицата им, като тъмнината погълне последните им следи от усмивки."

Сенкистия: "Какво страховито начинание, господарю. Вашият гений в тъмнината е безпрецедентен."

Големият Злодей: "Тъмната власт е изкуство, Сенкистия. И с този обир, аз ще направя този свят да трепери пред моята власт. В този един момент от блаженство, аз ще засияя като звезда в техния безбрежен небосвод и тяхната Коледа ще бъде вечна трагедия. Под този мрак, аз ще бъда великият композитор, ръководещ оркестъра на техния страх. Да започне зловещата симфония на Големия коледен обир."


P.S.Криминалните разкази от сборника 
OpenAI crime Christmas са колаборация с ИИ и Мира Петърчева. Авторското право им принадлежи и не могат да бъдат публикувани и препубликувани без изричното им съгласие.


Няма коментари:

Публикуване на коментар