21 декември, 2023

Баба Яга и дядо Коледа



Баба Яга, използвайки своите вълшебни злостни сили, скришно преследваше дядо Коледа през заснежената гора. Познайте защо?

Съспенсът нарастваше с всяка стъпка, защото баба Яга плануваше как да ограби носителя на празничната радост. Внезапно, във въздуха се чу загадъчен звук, и дядо Коледа се обърна с усещане за опасност. Да, баба Яга използваше всяко свое вълшебно умение, за да предизвика напрежение и изненада в добрия старец. 

Тя реално използваше заблудяващи илюзии около дядо Коледа. Съчетавайки измама с вълшебство, тя майсторски скриваше своето присъствие, като превръщаше себе си в сянка на заснежените дървета. 

След това, с тайнственост и ловки планове, баба Яга успя да проникне в северната работилница на дядо Коледа, където подаръците бяха в процес на подготовка. С използването на своите злокобни заклинания, тя откриваше подаръците с най-скъпоценния коледен дух и тайно започна да ги измъква, без да докосва нито един класически звънец. 

НО....еленът Рудолф, известен с уникалните си дарби за разкриване на скрити тайни, се включи в разплитане на историята. Той разгада плановете на баба Яга, правейки вълшебно заклинание и използвайки своите психологически умения. 

С помощта на елена, дядо Коледа успя да предотврати голямата кражба на подаръци, превръщайки предизвикателството в невероятно приключение, което обедини в едно магията на Коледа и силата на разума.


P.S.Криминалните разкази от сборника 
OpenAI crime Christmas са колаборация с ИИ и Мира Петърчева. Авторското право им принадлежи и не могат да бъдат публикувани и препубликувани без изричното им съгласие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар