10 декември, 2023

Краставата жаба, която открадна шейната на дядо Коледа



В един магически ден в Северния полюс, дядо Коледа с нетърпение се подготвяше разнообразните подаръци, които трябваше да разнесе по света. Но внезапно, той откри, че е изчезнала красивата му шейна. 

Дядо Коледа (изненадан): "Какво? Кой смее да открадне моята шейна?"

В този момент, най-умното джудже, се появи и каза: "Дядо Коледа, знам кой е виновен! Крастава жаба. Тя е омагьосана от злата вещицата Леденица!"
Лоша новина: крадецът беше самата крастава жаба!

Дядо Коледа реши да вземе нещата в свои ръце и да си върне своята шейна. Със вълшебните си кънки той се отправи на магическото приключение.

В екшън пътуване през замръзнали гори и светкавични полярни вихри, дядо Коледа се изправи срещу злия вещица Леденица. Развихри се сурова битка между него и Леденица, за да се махне магията. Краставата жаба в това време разкрива своята история - като жаба трябвало да извършва зли дела заради вещицата. Със заклинание на дядо Коледа, който побеждава злата вещица, омагьосването се прекъсва, и краставата жаба се превръща в добра и забавна приятелка.

В този приказен свят има и Принц от царството на Замръзнатия Ден. Той също e засегнат от лукавствата на вещицата Леденица, която го омагьосва и го превръща в огромен сталактит. Принцът също e освободен от магията от дядо Коледа.

Принцът вижда своята принцeса и те стават част от коледните празнества и помагат на дядо Коледа в разнасянето на подаръците на децата по света.
радостта и топлината в замръзналия свят.

Така, с много екшън, магия и доброта, дядо Коледа възстановяват коледната радост и усмивки в целия свят.
Зимният празничен ден става още по-светъл, като всички обитатели на Северния полюс се събират за тържество.


P.S.Криминалните разкази от сборника OpenAI crime Christmas са колаборация с ИИ и Мира Петърчева. Авторското право им принадлежи и не могат да бъдат публикувани и препубликувани без изричното им съгласие.


Няма коментари:

Публикуване на коментар