10 февруари, 2024

LoveAI: Обожателката

14 разказа за Св. Валентин с LoveAI...за повече любов.




В един малък град живееше мъж на име Валентин. Той беше познат сред приятелите си като човек с усмивка на лицето и добра душа. Всички го харесваха заради неговата доброта и готовност да помогне на другите.

Но  Валентин криеше тайна. Той имаше пет обожателки, които възхищаваха на него. Всеки ден те се опитваха да спечелят вниманието му с различни методи - от изпращане на баклави до приготвяне на изискани вечери. Едната бе руса мадама, малко ниска, но пък с големи очи. Верчето пък беше семейна, но мъжът и бе алкохолик. Тя искаше малко внимание. Другите три мязаха на сиви мишки, които си търсеха мъжкар да им носи пари и радост в леглото.

Изведнъж от нищото се появи Ирина. Тя го мерна един път и реши, че е точно за нея. Ирина беше изключително привлекателна и жизнерадостна, и бързо привлече вниманието на Валентин. Двамата започнаха да се виждат често, споделяйки си моменти на радост.

Нейните действия се отличаваха с особена упоритост и настойчивост. Тя не се сърдеше, че Валентин имаше други обожателки, а по-скоро се възползваше от всяка възможност да се изкачи на върха на тази празна пирамида от чужди любовни мечти. И го правеше бавно, но с вкус.

С времето Валентин осъзна, че неговите чувства към Ирина започват да се различават от тези към останалите обожателки. Тя успя да проникне в сърцето му с грижа и внимание, което нито една друга не можеше да предложи. Така той, който беше познат сред приятелите си като най-харесваният мъж в града, се озова  в лапичките на Ирина.
Любовта им беше истинско приключение! Те се обичаха и се радваха, че съдбата ги срещна така неочаквано.

Няма коментари:

Публикуване на коментар