12 май, 2010

Лондон и вулканите




Все се каня да драсна едно редче в блогчето си, но то май от работа не остава време...но пък днес реших...то бива, бива работа, ама...нейсе...


Бях в Лондон. Около Великден. Малко преди да изригне вулканът със завързано име. Сигурно много хора са били в Лонден. Космополитност и много впечатления за малко време. На първо място-няма дупки, няма помияри, няма боклук и просяци. На второ място-храната е евтина, но пък е почти хартиено безвкусна, слава богу, че има и интернационална кухня.Трето-какви музеи и атракции има.... Тук ще замълча, защото съм от В. Търново, но пък май почти нищо не се е променило в тоя град, който има невероятен туристически потенциал.Разстоянията в Лондон са огромни, но метрото е път, който дава свободата на придвиждането.


Ако пиша за всичко-ще стане едно томче пътепис. Само да кажа какво е най-ценното, което си донесох за спомен, от Кенсигтън-един пръстен, направен от потомствена сребърна лъжичка от 1951г. Уникално просто и свръхоригинално. Точно това е Лондон-традиция и модернизъм, град, който остава завинаги в съзнанието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар